Reference

Zadovoljstvo rada na projektima

daje vrhunske rezultate i dodatni poticaj za razvoj

Ilustracija

  Interijeri

Interijer luksuznih jahti

Sailing Yacht – Aiaxaia

‧ 46 metara duga i 9.2 metara široka jedrilica za 12 gostiju, sa luksuznim kabinama i zabavnim sadržajem stacionirana je u Hrvatskoj. TE-MARINE je izvodio sve radove vezano za konstrukciju podova, izolacije te instalaciju zidnih i stropnih panela.

Sailing Yacht – Navilux

‧ 37 metara duga i 8.3 metara široka jedrilica specifično uređena za privatno čarteriranje. TE-MARINE je izvodio sve radove vezano za konstrukciju podova, izolacije te instalaciju zidnih i stropnih panela. Interijer je moderan i umirujući, upotpunjen lijepo uređenim bojama i linijama.

Trabakul Sail – Aldura

‧ 24 metara duga i 8 metara široka luksuzna jedrilica. TE-MARINE je izvodio kompletne radove uređenja interijera, zajedno sa konceptualnim dizajnom.

Interijer trgovačkih brodova

Jadrolinija Ferry – Pharos

‧ Ro-Ro putnički brod dužine 104.9 metara i širine 17.50 metara sa kapacitetom od 650 putnika. Trajekt u sastavu Jadrolinije nosi ime Faros s namjenom plovidbe na liniji Split – Stari Grad (Otok Hvar). TE-MARINE je izvodio sve radove vezano za konstrukciju poda, zidnih i stropnih panela, izolaciju i stolariju.

Interijer ratnih brodova

USS Mount Whitney

‧ Jedan od dva amifbijska zapovjedna broda, klase Blue-Ridge, američke mornarice vodeći je zapovjedni brod Šeste Flote SAD-a. TE-MARINE je izvodio sve radove vezano za konstrukciju podova, izolacije te instalaciju zidnih i stropnih panela.

  Palubna oprema

Accommodation Ladder (Siz)

Ongoing project MY Big Hoo

‧ Brodske ljestve (Siz) su ustaljeno, sigurno i brzo rješenje za ukrcaj/iskrcaj putnika. TE-MARINE tim izrađuje kompletnu projektnu i radioničku dokumentaciju “custom-made“ brodskih ljestvi kako za trgovačku flotu, tako i za luksuzne jahte. Uz besprijekornu funkcionalnost, svijet jahtinga također zahtijeva i visoke estetske kriterije koje je TE-MARINE tim spreman ispuniti na zadovoljstvo klijenta

Pasarela

MY Yas

‧ TE-MARINE tim u mogućnosti je dizajnirati različite tipove pasarela – od manjih i „jednostavnih“ pa sve do kompleksnih pasarela velikih gabarita (14 metara dužine). Kako različiti klijenti iniciraju različite zahtjeve tako svaka pasarela predstavlja novi izazov.

Oplatna vrata (Platforms, Balconies, Tender door, Bunker door, Mooring door, Entrance door)

MY Illusion

‧ TE-MARINE osmišljava kompletan projekt od konceptualne ideje pa sve do detaljnog dizajna, te uputa za ugradnju i održavanje. Kao i ostala brodska oprema, tako i oplatna vrata moraju udovoljavati svim sigurnosnim i funkcionalnim zahtjevima. Platforme i (VIP) balkoni na luksuznim jahtama gostima pružaju prostor za relaksaciju i rekreaciju, te na njima provode relativno puno vremena. Iz tog razloga naš tim arhitekata u suradnji s projektnim odjelom zadovoljava visoke estetske standarde svijeta jahtinga.