O nama

Od koncepta do izgradnje.

Za stotine ideja i zahtjeva.

Sadašnjost

 • POLITIKA KVALITETE

  Osnovna djelatnost tvrtke TE-MARINE d.o.o. je inženjering na području brodogradnje i pomorstva.

  Vlasnik i Uprava, sastavljena od inženjera brodogradnje s dugogodišnjim iskustvom, trajno teže prisustvu u hrvatskim, europskim i svjetskim brodogradilištima.

  U svom radu TE-MARINE d.o.o. ima samo jednu želju – partnerstvo sa svim klijentima u postizanju zajedničkog cilja. Koristeći iskustvo i mladost, naš tim arhitekata i projektanata spreman je realizirati svaki zahtjev, ideju i želju klijenta. Odlikuje nas fleksibilnost u radu s partnerima i klijentima te uspješna i pravovremena isporuka projekata i rješenja. Spremni smo na potpuno prilagođavanje željama i zahtjevima klijenata. “Custom-made” inovativna rješenja, brzina rješavanja i detektiranje eventualnih izazova u projektu naši su svakodnevni zadaci. Iskustvo u poslovanju i znanje naših inženjera garancija su za izvrsno provođenje projekata u tehničkom, tehnološkom i financijskom pogledu. Usmjerenost na potrebe tržišta i klijenata kao i njihovo zadovoljstvo ostvarenom suradnjom su najvažnije vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo našu ukupnu uspješnost.

  Poslovanje temeljimo na etičnosti i transparentnosti.

  Trajno usklađujemo djelovanje s primjenjivom zakonskom i stručnom regulativom. Sagledavamo, analiziramo i upravljamo poslovnim rizicima i nastojimo u njima prepoznavati prilike za nove iskorake.  Stručno se usavršavamo kako bismo pratili nova dostignuća. Primjenjujemo i poboljšavamo djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 i težimo nadilaženju razine tih zahtjeva.

  Dužnost i obveza svih zaposlenih je prihvaćanje politike kvalitete kao trajnog načela u vlastitom djelovanju.

TE – MARINE d.o.o. privatno je društvo nastalo spajanjem društava “Broker” i “Temarin service”. Društvo je specijalizirano za inžinjering na području pomorstva i brodogradnje.U našim prvim poslovnim godinama isključivo smo se bavili gradnjom malih brodova, tj. projektiranjem, nadzorom i izgradnjom brzih plovila od stakloplastike, kao i onih izrađenih od kombinacije stakloplastike i pneumatskih komora.

Nakon uspješnog pozicioniranja na tržištu, proširili smo svoje aktivnosti na ostala područja brodogradnje čime su glavni pravci djelovanja TE-MARINE-a postali:

 

 • Projektiranje palubne opreme
 • Projektiranje i opremanje brodskih interijera po sistemu “ključ u ruke”
 • Savjetovanje i upravljanje projektima

Vlasnici i Uprava, sastavljena od inžinjera brodogradnje s dugogodišnjim iskustvom, nastavljaju u istom pravcu kojim su išli i do sada, a to je prisustvo u hrvatskim, europskim i svjetskim brodogradilištima.

U tom radu TE-MARINE ima samo jednu želju – partnerstvo sa svim klijentima u postizanju zajedničkog cilja.

Povijest

timeline

1991.

Osnovan je BROKER d.o.o.
Od prvih dana poslovanja osnovna i jedina aktivnost bila mu je inženjering u brodogradnji.

2005.

Osnovano je TEMARIN SERVICE, društvo za projektiranje, servis i remont sustava za manipulaciju brodskog tereta: poklopci, rampe, dizalice i RORO oprema.

2010. 

Spajanje “Brokera” i “Temarin Service” u TE-MARINE

Pratimo novitete, razvijamo ideje.

Provjerite naše usluge.